ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η RedHorses γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη και επιθυμία επιχειρήσεων, κυρίως εστίασης, να επιλύσουν ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Βασίζεται σε ένα καινοτόμο σκεπτικό, για την ανάπτυξη μιας κοινόχρηστης υπηρεσίας delivery παράδοσης φαγητού κ.α. Ο επιχειρηματικός σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί μετά από ενδελεχή έρευνα η οποία επικύρωσε και τεκμηρίωσε πολύ θετικά την επιχειρηματική ιδέα διαμοιρασμού του κόστους της πόρτα-πόρτα παράδοσης φαγητού.

Για να καλύψουμε την ανάγκη που δημιουργήθηκε στην αγορά, λόγω του κόστους, εφηύραμε ένα τρόπο να διαφοροποιηθούμε, ώστε να παράγουμε και προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες delivery, ελαχιστοποιώντας το κόστος των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, στα πλαίσια της βάσης μιας συμφωνίας win-win, όπου και οι δύο πλευρές κερδίζουν. Όλα αυτά χάρη στην ΟΜΑΔΑ μας που αποτελείται από ικανά και έμπειρα στελέχη της αγοράς με εξειδικευμένες ικανότητες στο γνωστικό πεδίο τους.

Η ομάδα αποτελείται από:

  • Συμβούλους επιχειρήσεων HoReCa
  • Πωλητές
  • Οδηγούς
  • Μηχανικό Πληροφορικής
  • Δικηγόρο
  • Τηλεφωνητές/τριες
  • Λογιστή
  • Ασφαλιστή οχημάτων

 

Το συγκριτικό πλεονέκτημα για την ομάδα της RedHorses είναι ότι απαντά στις προκλήσεις οργανωμένα και με άκρως επαγγελματικό σχεδιασμό μειώνοντας στο ελάχιστο την επιχειρηματική προσπάθεια.

Ήρθαμε για να ικανοποιήσουμε μια ανάγκη, να επιλύσουμε ένα πρόβλημα, στοχεύοντας να αναπτυχθούμε γρήγορα και δυναμικά, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία, τόσο στην RedHorses όσο και στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Επανατοποθετούμε το πρόβλημα, παρέχοντας λύση με το να οικοδομούμε την συνεργατική οικονομία και την πλήρη εξειδίκευση, σε μια ιδέα που έχει ωριμάσει και βρίσκεται στο δρόμο της στρατηγικής υλοποίησης.

Ζούμε στον κόσμο της μετάβασης και της απόλυτης εξειδίκευσης και πραγματοποιούμε τη σύζευξη της ψηφιακού κόσμου με την πραγματική ζωή (online to offline – O2O).

Με τη δύναμη που μας παρέχει η κατανεμητική και συνεργατική ισχύς, η πρόκληση είναι τεράστια και μας συναρπάζει.

Καινοτομούμε και δημιουργούμε για την ευημερία του συνόλου, ενώ παράλληλα τα σχέδιά μας είναι ρεαλιστικά και εφικτά!