ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ & ΚΟΥΖΙΝΕΣ

H RedHorses έχει αναπτύξει ένα καινοτόμο μοντέλο κοινόχρηστης υπηρεσίας delivery – παράδοσης φαγητού, το οποίο έχει σκοπό την δραστική μείωση και τον διαμοιρασμό του κόστους σε συνδυασμό με την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση.

Η ομάδα μας είναι πλήρως καταρτισμένη στο γνωστικό αντικείμενο HΟ.RΕ.CΑ με πολυετή εμπειρία στο χώρο, έχοντας τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσες λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Παρακολουθούμε τις καθημερινές εξελίξεις στην αγορά και συνδιαμορφώνουμε τις τάσεις, βοηθώντας τους πελάτες – συνεργάτες μας να συμμετέχουν ενεργά στα δρώμενα των εξελίξεων και να μην είναι απλά παθητικοί παρατηρητές.

 

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Δημιουργούμε, καινοτομούμε, πρωτοτυπούμε.

Απαντάμε καθημερινά στις προκλήσεις και εξελισσόμαστε, ακολουθώντας την ψηφιακή τεχνολογία. Ο στόλος των μηχανοκίνητων μέσων μας, ο εξοπλισμός και ιματισμός μας είναι εντελώς καινούριος και σύμφωνος με τις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών και Ελληνικών κανονισμών και προδιαγραφών.

Στην RedHorses συνδυάζουμε απόλυτα τον παραδοσιακό τρόπο παραγγελιοληψίας και μεταφοράς αγαθών – φαγητού με τον online ψηφιακό κόσμο. Παράγουμε θεαματικά περισσότερες παραγγελίες, αυξάνουμε την εισροή εσόδων στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, ενώ ταυτόχρονα μειώνουμε δραστικά το κόστος λειτουργίας τους, προσφέροντάς τους ένα ολοκληρωμένο και οργανωμένο τμήμα παράδοσης παραγγελιών.

 

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ

Δημιουργούμε για εσάς προστιθέμενη αξία, ενώ παράλληλα σας απαλλάσσουμε από:

  • κόστη υπαλλήλων για την εκτέλεση των μεταφορών (μισθοί, δώρα, επιδόματα, αποζημιώσεις, ασφαλιστικές εισφορές, κ.α.)
  • έξοδα για τα καύσιμα, την ασφάλιση και συντήρηση οχήματων
  • προβλήματα που προκύπτουν από αντίξοες καιρικές συνθήκες
  • δυσκολία εύρεσης κατάλληλου προσωπικού
  • κλήσεις της Τροχαίας

προσφέροντάς σας την άνεση να χρησιμοποιήσετε το χρόνο σας δημιουργικά για την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Κι όλα αυτά τα πετυχαίνουμε χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας καλέσετε στο 2231-231-817 (τηλ.κέντρο) ή στο 6987226263 (What’sUp) και να κλείσετε ραντεβού με ένα συνεργάτη μας. Θα σας επισκεφθεί στο χώρο σας, για να ακούσει τις ανάγκες σας και να διαμορφώσετε μαζί το πακέτο υπηρεσιών που θα καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

 

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Λαμία : Κέντρο
Α΄ Περιφέρεια : Άμπλιανη – Παγκράτι – Γαλανέικα
Β΄ Περιφέρεια : Ν.Μαγνησία – Μεγάλη Βρύση – Καλύβια
Γ΄ Περιφέρεια : Ροδίτσα – Σ.Σ. Λιανοκλαδίου
Δ΄ Περιφέρεια : Αγ. Παρασκευή – Σταυρός