ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

H RedHorses καινοτομεί και πρωτοπορεί στο χώρο παροχής υπηρεσιών, αφουγκραζόμενη και καταγράφοντας συνεχώς τις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες των επιχειρήσεων και επαγγελματιών, παρέχοντας μια σειρά λύσεων-πακέτων ειδικών εξυπηρετήσεων, αποτελώντας έτσι τον πολύτιμο σύμμαχο και βοηθό στην καθημερινότητα του επαγγελματία.

Έχοντας κατανοήσει απόλυτα τις δυσκολίες που επιβαρύνουν τόσο τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους όσο και τους επαγγελματίες, η RedHorses προσφέρει ευέλικτα προγράμματα εξυπηρέτησης που καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος των εξωτερικών εργασιών. Με απόλυτη γνώση των πελατών μας και των αναγκών τους, σας προσφέρουμε το αντίστοιχο πακέτο εξυπηρέτησης σε τιμές ανταγωνιστικές, καθιστάμενοι έτσι πολύτιμος σύμμαχός σας.

 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Μεταφορά προϊόντων, έγκαιρα, με συνέπεια και εχεμύθεια. Εξυπηρετούμε:

  • Δικηγορικά γραφεία
  • Λογιστικά γραφεία
  • Φαρμακεία & Ιατρεία
  • Ασφαλιστικά γραφεία
  • Ζαχαροπλαστεία & Ανθοπωλεία
  • Εμπορικά καταστήματα

και ένα πλήθος άλλων δραστηριοτήτων και επιχειρήσεων, σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές, πάντοτε με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτησή σας με ταυτόχρονη μείωση του κόστους σας, αλλά με καμία έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

 

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ

Η συνεργασία μαζί μας εξασφαλίζει την δραστική εξάλειψη εξόδων της επιχείρησής σας ή του γραφείου σας, όπως καταβολή ασφαλιστικών εισφορών, δώρων και επιδομάτων, μισθών και αποζημιώσεων, συντήρηση οχημάτων κλπ, τα οποία θα κληθείτε να καταβάλλετε απασχολώντας δικό σας προσωπικό, έστω κι έναν επιπλέον υπάλληλο. Με την ταυτόχρονη μείωση των εξόδων σας, εξασφαλίζετε την άνεση να αξιοποιήσετε δημιουργικά το χρόνο που θα κερδίσετε.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας ανελλιπώς, 7 μέρες την εβδομάδα, 30 ημέρες το μήνα, 365 μέρες το χρόνο, από τις 8 π.μ. ως τις 12.00 τα μεσάνυχτα.

Ο στόλος μας και ο επαγγελματικός μας εξοπλισμός είναι καινούριος, ενώ συνδυάζοντας αρμονικά το παλιό με το νέο, είμαστε τεχνολογικά ενήμεροι και πρωτοπόροι αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες.

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας καλέσετε στο 2231-231-817 (τηλ.κέντρο) ή στο 6987226263 (What’sUp) και να κλείσετε ραντεβού με ένα συνεργάτη μας. Θα σας επισκεφθεί στο χώρο σας, για να ακούσει τις ανάγκες σας και να διαμορφώσετε μαζί το πακέτο υπηρεσιών που θα καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησης ή του γραφείου σας.

 

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Λαμία : Κέντρο
Α΄ Περιφέρεια : Άμπλιανη – Παγκράτι – Γαλανέικα
Β΄ Περιφέρεια : Ν.Μαγνησία – Μεγάλη Βρύση – Καλύβια
Γ΄ Περιφέρεια : Ροδίτσα – Σ.Σ. Λιανοκλαδίου
Δ΄ Περιφέρεια : Αγ. Παρασκευή – Σταυρός

 

ΠΑΚΕΤΑ ΤΙΜΩΝ

ΠΑΚΕΤΟ Διανομές
ανά μήνα
Διανομές
ανά ημέρα
Bonus Διανομές
ανά μήνα
Κόστος
ανά μήνα
Κόστος
ανά διανομή
Κόστος
ανά ημέρα
1 30 1 0 50,00 € 1,66 € 1,66 €
2 60 2 10 100,00 € 1,43 € 3,33 €
3 90 3 20 150,00 € 1,36 € 5,00 €
5 150 5 40 250,00 € 1,31 € 8,33 €
6 180 6 50 300,00 € 1,30 € 10,00 €
* Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α.